Chriss Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Witam, mam małe pytanie do posiadaczy tego właśnie telefonu, bądź do osób które miały dłuższy kontakt z tym telefonem, czyli go użytkowały. Chodzi mi oto, czy synchronizacja tego telefonu z komputerem, czyli dodawanie do niego muzyki, aplikacji, widgetów odbywa się jedynie za pomocą tej strony internetowej specjalnie dedykowanej (HTC Sense) czy jakoś tak, czy można dawać pliki normalnie tak jakby był to dysk przenośny, tudzież pendrive. Oraz czy instalowanie tych aplikacji odbywa się z telefonu (czyli wchodzimy przez telefon na android market i tam ściągamy program i instalujemy, czy ściągamy aplikacje, dajemy ją do telefonu i dopiero instalujemy?? Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacca Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Na forum Android'a w części poświęconej Twojemu telefonowi powinieneś znaleźć odpowiedź na wszystkie pytania. Pozdrawiam, Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Oo, o tym nie wiedziałem. Dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.