Krytek Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Kolejny Energy 200 gotowy do oblotu po długim czasie budowy.Zdjęcia z budowy w skrócie Rozpiętość:935 mm Długość:860 Waga z paliwem: 958 gram Silnik:Magnum XL 15 Serwa:Tower pro SG-90S + GWS Odbiornik:Graupner R700 Zasilanie:Graupner 4NH-800 NiMH Zbiornik paliwa 180 ml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Miło popatrzeć... Choć kolorystycznie trochę monotonny, ale to rzecz gustu... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Doklej jakieś pasy z dołu na skrzydłach bo ze 100 m nie odróżnisz góry od dołu - a poza tym - ŁADNY ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krytek Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Będą jakieś pasy na pewno jak na razie nie mam co nakleić.A poza tym nigdy nie latałem tego typu modelem z lotkami strach przed rozbiciem nie pozwoli mi go oblatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.