krzysiek.riese Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Panowie poszukuję jakiś filmów z zawodów do ściągnięcia z internetu, na przykład z TAS czy TOC ale nie takie 3 minutowe z YouTube tylko coś pełnometrażowego. widziałem tu link do filmu z TAS 2006 na torrenta ale wygląda na to ze plik usunięto. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Poszukaj na Czeskich forach pod hasłem EXFC 2007 DVD lub napisz do użytkownika Malker. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choina Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Ten temat widziałeś? http://www.pfmrc.eu/viewtopic.php?t=35016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.riese Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Łukasz widziałem ten wątek który podajesz tylko nie wiem czemu nie umie tego rozpakować co stagnowałem... wyświetla mi cos o brakującym woluminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choina Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Zwróć uwagę na wielkość plików, może jeden albo kilka z nich nie zostały do końca ściągnięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.