Grzegorz Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Oj, kuszą baaaaardzo, kuszą ... http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=14432Se 5a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Ja już się skusiłem :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Piotr podziel się wrażeniami jak już go będziesz miał w domu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Piotr podziel się wrażeniami jak już go będziesz miał w domu ! Ok :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Witam, model już przyszedł , bez uszkodzeń, wszystko ładnie spakowane. Co mogę powiedzieć o wykonaniu: konstrukcja sklejkowo-balsowa, materiały jakościowo dobre, powierzchnie skrzydeł i stateczników proste, ładnie ponaciągane, całość kryta folią. Makieta to nie jest, bo konstrukcja np. skrzydeł i podwozia odbiega mocno od oryginału, ale może być bazą do budowy modelu bardzo przypominającego oryginał :wink: . Na pewno jest to model inny niż wszystkie i ma coś w sobie :wink: , a przy odrobinie chęci i umiejętności można zrobić coś co na pewno będzie się wyróżniać na lotnisku. W miarę możliwości czasowych założę osobny temat, w którym będzie relacja z budowy. Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.