Inżynier Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Witam, poszukuję planów do delty Elektron firmy kiwimodel. Chciałem model wyciąć ręcznie i zaoszczędzić parę groszy.Prosiłbym o wszelkie informacje. Pozdrawiam Maciej Podołowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palacz1996 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Nie ten dział :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 plan Ci niewiele da. Na planach nie ma zeberek i wielu elementow. Plan był tylko po to aby ułatwic montaz skrzydelka i było na nim tylko to co niezbedne do montazu. Na upartego model mozna bylo zlozyc i bez planu... No ale jak chcesz to plan moge Ci podrzucic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gewiner Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 a wystarczylo w googlach wpisac kiwimodel ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 no i....? wiesz że formatki są zabezpieczone przed kopiowaniem ? jak nie to się dowiesz jak zaczniesz składać :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gewiner Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 ja tylko powiedzialem gdzie sa, a jakbym mocno potrzebowal to zapytalbym autora czy moge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inżynier Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Plany przerobiłem. Model świetnie lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.