Inżynier Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 Witam, poszukuję planów do delty Elektron firmy kiwimodel. Chciałem model wyciąć ręcznie i zaoszczędzić parę groszy.Prosiłbym o wszelkie informacje. Pozdrawiam Maciej Podołowski
rapier Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 plan Ci niewiele da. Na planach nie ma zeberek i wielu elementow. Plan był tylko po to aby ułatwic montaz skrzydelka i było na nim tylko to co niezbedne do montazu. Na upartego model mozna bylo zlozyc i bez planu... No ale jak chcesz to plan moge Ci podrzucic.
gewiner Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 a wystarczylo w googlach wpisac kiwimodel ;D
utopia Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 no i....? wiesz że formatki są zabezpieczone przed kopiowaniem ? jak nie to się dowiesz jak zaczniesz składać :wink:
gewiner Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 ja tylko powiedzialem gdzie sa, a jakbym mocno potrzebowal to zapytalbym autora czy moge.
Inżynier Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Opublikowano 28 Lutego 2011 Plany przerobiłem. Model świetnie lata.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.