arsene Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Mam na imię Artur 44 lata. Bawiłem się kiedyś na powaznie w modelarstwo lotnicze, trochę F1A, F2B, F2D. Potem kilkanaście lat przerwy zwiazane z tułaniem się po kraju, zmianami pracy, mieszkania w różnych dziwnych miejscach. W końcu zakotwiczyłem na kurpiach niedaleko Przasnysza. Niektóre modele a w łaściwie większość z nich nie przetrwała tej proby czasu. Została mi tylko Mrówka (F2B - zrobiona z planów w Modelarzu). Na szafie leży szybowiec F1A zazęty przez syna ale nie skończony i chyba się za niego wezmę bo ostatnio mam trochę wiecej czasu i ciagnie mnie do latania. Na stronę trafiłem przypadkiem szukajac żonie wzorów robótek ręcznych , w sumie tu też są robótki ręczne. Z zawodu jestem elektronikiem, wykonywana praca niestety nie ma związku z elektroniką. Ale to mało ważne. Poczytam i znów zacznę kleić modele. Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xazzaxas Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Różnie to w życiu bywa. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.