Gość Squa Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Witam wszystkim którzy poświęcą trochę wkładu do tego tematu aby projekt został ukończony. Słowem wstępu. Mam zamiar, zapał i chęci zbudować/przerobić samochód pod zdalne sterowanie. Mam pełen dostęp do sprzętu warsztatowego w pełni wyposażonego oraz parę pomysłów na mechanizmu sterowania pedałami oraz kierownicą. Jak na razie nie mam konkretnych planów dlatego szukam wszelkich materiałów oraz podpowiedzi z waszej strony. Wujek Google zapodał tylko jednym tematem : >> KLIK << . Nie jest tam za dużo opisane ale pomysł wypalił. Co prawda mam zamiar włożyć więcej pracy i estetyki a w miarę postępów prac udoskonalić sprzęt w kamerki bezprzewodowe by pojazd był w pełni mobilny. Chętnie posłucham się waszych rad, podpowiedzi i wszystkiego co jest warte uwagi. Również akceptuje słowa krytyki poza takimi jak: NIE DASZ RADY, SKONCZ Z TYM TO NIE MA SENSU itp itd. Więc co ciekawego wiecie w tym temacie? Pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?p=349567#349567 czytałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 kiedyś w programie Top Gear urządzili wyścigi zdalnie sterowanych aut 1:1 i wygrało dziecko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.