pawelf Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 po drugiej próbie założenia konta, w końcu dostałem autoryzację Administratora. Witam więc Wszystkich nawrót choroby zaczął się dwa miesiące temu. aktualnie kończę składać Decathlona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krykiet Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Witaj poznaniaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelf Opublikowano 27 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 o! pyra... szukam kogoś do pomocy przy oblatywaniu Decathlona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krykiet Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 hehe ja jeszcze swojego pierwszego modelu nie oblatalem wiec ci chyba nie pomoge :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 pewnie drugie konto jest równiez aktywne witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelf Opublikowano 27 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 qpa - drugie (chronologicznie to w zasadzie pierwsze) miało maila na pawel . fidler at wp . pl ale maila z potwierdzeniem aktywacji nie dostałem, więc ze służbowego się zapisałem i zadziałało krykiet: dłubiesz w domu czy w jakiejś modelarni? bo o ile z decathlonem problemu nie mam, to szybowczyk 2.6m jest nie do skończenia w moim pokoiku :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krykiet Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 dlubie w domu ale moze od wrzesnia to sie zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.