kris25 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Witam serdecznie wszystkich.Na początku chciałem się przedstawic.Mam na imię Krzysiek mam 25 lat jestem z Nowego Dworu Mazowieckiego...model jaki posiadam to Beta 1400 od pelikana z zestawu RTF...Dzisiaj wykonałem swój pierwszy i jakże krótki lot zakończony lądowaniem na dachu garażu który stał jakieś 150 m ode mnie...dzięki temu że model był oklejony taśmą zrbrojoną dosyc solidnie uszkodzenia są małe..kadłub troszkę pękł na łaczeniu no i złamało się śmigło pchające:)Gdyby ktoś był z okolic i pomógł mi oblatac model i udzielic jakże cennych wskazówek to byloby mi bardzo miło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris25 Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Jeżeli ktoś chętny z okolic Nowego Dworu Legionowa Jablonny lub Warszawy itp mogłby mi pomóc w oblataniu Bety to czekam na info na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.