maciekswd Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Witam ! Załozyłem temat bo chetnie poznam szersza opinie kolegów na temat ESC. Zatem zakładam Wam takie pytanie : -potrzebuje ESC do max 25A (no moze 30A ale to juz max maxa) pradu. -pracowal bedzie zazwyczaj w pradzie do 18A (pisze 25A bo lubie miec zapas) -tylko w samolotach. -tylko 3 cele Li-Po (11.3V) I teraz w tych załozeniach proisiłbym wg waszych opini przedstawienie od "gornej półki" w doł, tak ze 4 modele proponowanych przez Was ESC Obecnie używam TowerPro przy takich pradach jak pisałem (Regielek jest chyba 30A) i chciałbym kupic cos lepszego-droższego, bo wprawdzie moj regiel nigdy mnie nie zawiódł ale jest juz po kilku sezonach i czas pomyslec o nastepcy. (aha ... glupio tez sie przyznac ze sie lata na takim tanim sprzecie :-)) Byc moze Temat troszke trywialny bo mozna sprawdzic ceny w sklepie i odpowiednio sobie posortowac... ale jak wiadomo -i jak pokazuje modelarskie życie- nie zawsze cena reprezentuje odpowiednią jakość. Jesli to bedzie mozliwe prosiłbym o opinie uzytkowników.......no chyba ze ktos ma extra teorie... :-) Z modelarskim pozdrowieniem Maciekswdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej351 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 (aha ... glupio tez sie przyznac ze sie lata na takim tanim sprzecie ) witam!!! to żaden wstyd że się lata na tańszym sprzęcie,bardzo wiele osób tak robi. teraz na rynku jest taka konkurencja i taki wybór że nie trzeba zarzynać portfela aby kupić odpowiedni osprzęt do modeli. ja używam w modelu extrima regulator DYNAM 25A http://www.nastik.pl/dynam-detrum-p-3563.html sprawuje się bardzo dobrze i można go programować za pomocą karty od regulatorów YETI same regulatory YETI to już trochę wyższa półka. mam też regulator MYSTERY 30A to trochę tańsza ale też sprawdzona opcja. http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=9483 pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.