emil26 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Jestem Emil modelarstwem interesuję się od dawna ale mój problem polega na tym że jestem nielot . Jak do tej pory więcej czytałem ale mam też za sobą parę dni,wieczorów a nawet nocy spędzonych przy budowie poprostu większą daje mi to satysfakcje i świetnie działa na nudy,ale z drugiej strony po co budować jak się nie lata. Mam nadzieję żę z wasza pomocą wreszcie wystartuje Dodam że ostatnim modelem jaki zbudowałem był to TOP FLITE - SPITFIRE MK IX GOLD EDITION przyczym dodam że naprawdę świetnie się bawiłem i może przyjdzie czas by go oblatać. (po rozbiciu kilku wczesniejszych HAHA) W niedługim czasie zaczne też trenować na Phoenixe rc. Jeszcze raz witam i pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.