zdzisiek19 Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Witam kolegów Mam na imię Zdzisiek, mam 25 lat, jestem z Myszkowa, studiuję na wydziale Mechanicznym Energetyki i Lotnictwa w Warszawie. Modelarstwo zawsze mnie interesowało ale do tej pory nie miałem okazji wystartować w tej dziedzinie. Mam nadzieje że PFMRC pomoże mi zwiększyć wiedzę w tej dziedzinie, a w przyszłości odwdzięczę się tym samym. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskar9595 Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Witamy na forum. Jasne, że pomożemy zwiększyć wiedzę :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzisiek19 Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Chciałem założyć nowy temat ale wyskakuje że nie mam uprawnień. tak więc moje pytanie, co muszę zrobić aby móc zakładać nowe tematy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskar9595 Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Przeczytaj regulamin :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzisiek19 Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Dzięki za pomoc. Regulamin czytałem ale nie spojrzałem na wielki czerwony napis :? Sorki mój błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki0506 Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Witam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.