Ostry Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Witam. Mam problem z wycięciem kółek w kadłubie. Kadłub jest z balsy 3mm, od środka odklejony sklejka 0,6mm. Chce wyciąć kola w celu odchudzenia kadłuba. Probowałem wycinać wiertłem motylkowym wiertarką akumulatorowa, ale nie wychodzą równe. Macie może na to jakiś sposób :?: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 przydała by ci się wiertarka stołowa....ale nie znam innego sposobu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 aha a katłób jest okrógły/owalny czy gładki?? MOTYL: Co jak co ale ortografie trochę popraw !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Takie coś i dużo cierpliwości pozwala na wycinanie dosyć równych kółek nawet w sklejce 5mm (ale jedynie na płasko). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.