alenik Opublikowano 28 Lipca 2007 Opublikowano 28 Lipca 2007 Jest to mój pierwszy model RC na którym uczyłem się podstaw latania... i rozbijania Zdjęć własnej produkcji z tamtego kresu nie posiadam. Z tego co pamiętam nie była to dobra pozycja dla początkującego główny minus to nie umiejętność szybowania ;P GWS`sowy DHC-2 Beaver Kolejna pozycja w hangarze to balsowa Sagita. Mój pierwszy "prawdziwy" hand made model. - rozpietosc 1,9m - waga do lotu ok 830g Piper Cub Wykonany z depronu rozpiętość - 97 cm dłygość - 72cm silnik - emax 2822 smiglo - 9x4,7 regulator - 18A pakiet 3s 1000mAh Focke Wolf - FW 190 Model pochodzi od Marka Rokowskiego Mój pierwszy model bez steru kierunku silnik EMAX 2812 regulator 18A smigło - 8x4,3 pakiet -3S 1000mAh Caro Od kilku dobrych lat leżał na szafie nie ukończony model firmy KiwiModel. W między czasie niestety zaginęły oryginalne lotki ;/ Model dostał serwa Tower Pro SG51r Silnik EMAX 2805 oraz śmigło 6x4 Regulator EMAX 12A oraz LiPo 3s ESA - Me 109 Pierwszy z moich modeli który ruszył w zawodniczy bój ESA - Supermarine Spitfire MK IX Skrzydełko Vega 1,6m Pierwsza konstrukcja przewidziana pod FPV. Dużo problemów miałem z prawidłowym wyważeniem. Podlinkuje przy okazji filmy z lotów FPV ESA - B17 Flying Fortress
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.