BartekW Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Witam, Chciał bym przedstawić wam projekt autorski pipera PA 18 który mam nadzieje kiedyś wzbije się w powietrze, Na razie pracuję nad kabiną w załączniku obrazki z tego co na chwilę obecną udało mi się opracować kilka szczegółów rozpiętość ok 1400 mm długość ok 1000 mm napęd elektryczny Pozdrawiam Bartek [/img] [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekW Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam! Dawno się nie odzywałem ale coś tam sobie pomalutku dłubałem. Tak będzie wyglądał zamykany na magnesy dostęp do łącznika skrzydeł. [/img] Dostęp do serwomechanizmów usterzenia ogonowego i być może przepustnicy jeżeli zdecyduję się kiedyś na silnik spalinowy Domek dla silnika został przerobiony, przeróbka umożliwia przykręcenie całego domku do wręgi silnikowej i zamocowanie domku w przypadku silnika o mniejszych gabarytach. Jak będę miał troszeczkę czasu postaram się umieścić screany na forum. Pozdrawiam Bartek. i na koniec domek dla silnika Pierwsza przymiarka poszycia bocznego kadłuba. [/img] [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaNoT Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 jaki bedzie koszt wyciecia laserem wraz z materialem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal G Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Są jakieś postępy ? Projekt dokończony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Bartek tutaj wstawił trochę na temat skrzydeł http://www.forum.aerodesignworks.eu/viewtopic.php?f=4&t=73 Też czekam na dalszy ciąg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal G Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Ładna układanka Nie wiecie Koledzy na jakim profilu będą skrzydła do tego pipera ( clarkx ??? ) Model fajny - kultowy jest piper pa18 chyba zacznę też coś strugać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Nie wiem na jakim profilu to Bartek projektuje, myślę że będzie to fajny model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.