adamus811221 Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 WITAM WSZYSTKICH. Mam na imię Adam,jestem z Leszna mam 30 lat,Modelarstwem lotniczym interesuje się od 1992roku, teraz od 4 lat intensywnie powróciłem do pasji (lepsze zarobki ), zdobywam jeszcze doświadczenie. W młodości budowałem modele z plastiku oraz latawce . Pozdrawiam Wszystkich Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 avatar sie nie nadaje niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus811221 Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Poprawiłem czy taki Awatar może teraz być na profilu :wink: ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 czytałeś regulamin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus811221 Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Czytałem dam se spokój z tym avatarem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.