Ostry Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Witam. Mam pytanko do tych, co kupowali w sklepie modelmaking droga internetową. Czy przesylka jest dobrze zapakowana i na zamówione produkty trzeba długo czekać :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gfilipek Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Ja kupowałem, ale dosyć dawno. Przesyłka była dobrze pakowana (nie gorzej niż innych sklepów). Kontaktowałem się w sprawie zamówienia również telefonicznie by przyśpieszyć wysyłkę, więc jak to będzie z samym "kliknięciem" zamówienia to nie wiem. Dodam, że ich balsa (Graupnera) jest na prawdę dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Kupuje tam przeważnie balsę i listwy.Zawsze było dobrze zapakowane.Nigdy nie było żadnej pomyłki.Warto dopisać w komentarzu o jaki typ balsy sie rozchodzi w zamówieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.