Patryk Urban Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Witam Wiele razy słyszałem o tym ale nigdy jeszcze tego nie miałem czy nawet widziałem (tak mi się zdaje ). Jak to się robi ? Czy to się kupuje ?? Przepraszam za nudzące pytania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 W polsce mozna do tostac w elektronicznym Ale jak ci sie chce to mozesz sie bawic ale sadze ze nie warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 nie warto ?? ja sądze ze warto bierzesz 2 kawałki PLEXI, tkanine 100g/m2 , i żywice Laminujesz na plexi kilka warstw tkaniny w zależnści od potrzebnej grubości, następnie przyciskasz drugin kawałkim plexi i czekwsz n azżelowanie żywicy i po zabiegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 i w ten sposob masz lzejsza i wytrzymalsza plyte niz ta z elektronicznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.