Chriss Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Witajcie . Ostatnio zdecydowałem się zamienić szarpankę na roto. Mam już backplate (ta ścianka którą przykręcamy do silnika zamiast szarpanki), lecz w sklepie w którym kupowałem zabrakło już "wkrętarek". Mam więc do Was pytanie. Czy wie ktoś może jaki sklep sprzedaje SAMO roto bez backplate'ów , których cena (roto) nie przekracza 100 zł, bo powyżej tej ceny wole już kupić oryginalne z HPI z backplatem , ale miałbym wtedy 2. Więc jeśli ktoś wie o istnieniu sklepu który sprzedaje takowe rzeczy proszę o napisaniu w komentarzu linka do sklepu. Będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Ebay.co.uk czemu nie poszukac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba12 Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Bardzo, ale to bardzo dawno mnie tu nie było :? ale co do tematu, możesz poszukać wysokoobrotowej wkrętarki, lub kupić samo roto : http://allegro.pl/system-startowy-modelcraft-super-roto-rc-car-big-b-i1532982633.html :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Dzięki, ale temat już nie obowiązuję, a nie da się usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.