Chriss Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Witajcie . Ostatnio zdecydowałem się zamienić szarpankę na roto. Mam już backplate (ta ścianka którą przykręcamy do silnika zamiast szarpanki), lecz w sklepie w którym kupowałem zabrakło już "wkrętarek". Mam więc do Was pytanie. Czy wie ktoś może jaki sklep sprzedaje SAMO roto bez backplate'ów , których cena (roto) nie przekracza 100 zł, bo powyżej tej ceny wole już kupić oryginalne z HPI z backplatem , ale miałbym wtedy 2. Więc jeśli ktoś wie o istnieniu sklepu który sprzedaje takowe rzeczy proszę o napisaniu w komentarzu linka do sklepu. Będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam
Kuba12 Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Bardzo, ale to bardzo dawno mnie tu nie było :? ale co do tematu, możesz poszukać wysokoobrotowej wkrętarki, lub kupić samo roto : http://allegro.pl/system-startowy-modelcraft-super-roto-rc-car-big-b-i1532982633.html :wink:
Chriss Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Opublikowano 30 Marca 2011 Dzięki, ale temat już nie obowiązuję, a nie da się usunąć.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.