TEQ Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Wyobrażam sobie co zrobił pilot dwupłata temu co go strącił :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 ojojoj...ja bym pozbijał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reptyl Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 A ja miałem coś podobnego, jak jeden z kolegów "wjechał" mi w GWS Tiger Moth 400. Skala szkód nieporównywalnie mniejsza, ale wygladało podobnie ... Pozdro. Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Było Pawełku, było! :? Modeli szkoda, ale także szkoda, że nikt nie wraca, do tego , co zostało tutaj już napisane i pokazane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.