Palacz1996 Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Zauważyłem ostatnio że mój silnik wydaje dziwny dźwięk (charczenie).Przedtem nie miałem z nim takiego problemu.Nie mam pojęcia co to może być. Silnik to Tower Pro "dzwonek" http://www.youtube.com/watch?v=7I9FXx0daCY&feature=channel_video_title Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Wydaje mi się, że łozyska sie sypią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palacz1996 Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Da się to jakoś sprawdzić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 poszły łożyska.. wymień łożyska .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Łożyska na 100%, ale fajnie teraz brzęczy Jak diesel... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palacz1996 Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Mam drugi ten sam silnik tylko nie sprawny. Da się z niego wyciągnąć łożyska tak żeby ich nie uszkodzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Lekko podgrzać i powinno się fajnie wyciągnąć Z drugiej strony jakimś pilniczkiem gdy będzie rozgrzany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palacz1996 Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Łożysko wymienione. Wszystko działa tak jak powinno :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.