MaksP Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Cześć wszystkim. Mam 15 lat i interesuje się modelarstwem od roku. Zrobiłem już trochę modeli ale skończyły mi się plany więc założyłem konto na forum żeby udostępnić innym moje plany i dla siebie jakieś znaleźć. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskar9595 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Wiele napisałeś, radzę Ci odrazu się poprawić i lepiej opisać, gyz potem pewnie bedą znowu posty tupu "nie moge pisac na forum". Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xemir Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Witam, Mam na imię Remigiusz i zachorowałem na nowe hobby jakim jest modelarstwo. Mam nadzieję, że jako początkujący będę mógł liczyć na pomoc bardziej doświadczonych modelarzy. Obecnie przebywam w okolicach 3city, będę wdzięczny za jakieś informacje na temat spotkań w tej okolicy. Pozdrawiam WSZYSTKICH! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.