tomaszna Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Dzień dobry wszystkim forumowiczom. Właściwie to znam wielu z forumowiczów z forum Alexa które w tej chwili jakby zamiera. Dotychczas tylko czytałem posty ale nadszedł czas aby zadać kilka pytań. Najczęściej zaglądam do działu szybowce i to raczej tam będę gościł najczęściej. Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 uzupełnij profil o wiek ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszna Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Poprawiłem. Proszę o odblokowanie postowania. Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszna Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 qpa, Proszę odblokuj mi pisanie postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 tomaszna, proszę bardzo ;] miłego pisania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.