kwadrat Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Witam wszystkich! Modelarstwem zaraziłem się niedawno od kolegów z Sochaczewa, za co dziękuję! Pierwszy model jaki wykonałem to depronowa Delta, dzięki której mam nadzieję nauczyć się podstaw latania modelami RC. Aparatura, serwa, pakiety, silnik, regulator i złącza zamówiłem w Hobbyking (są w drodze). Kolejny model jaki chciałbym wykonać to RWD-5. Jestem pod wrażeniem poziomu tego forum, moderatorów i uczestników za co dziękuję, ponieważ większość informacji niezbędnych do uprawiania tego hobby zasięgnąłem właśnie stąd i zdaję sobie sprawę, że to jeszcze nie koniec, a dopiero początek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kantir Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Witaj kwadrat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.