Miałczek Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 w sumie to nie wiem gdzie to wkleić bo mam pytanie chodzi mi o oznaczenia modelu np: OY-AUY VH- AAE i tak dalej co one oznaczają i czy można swoje jakieś oznaczenia dać i co to powinno być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 http://pl.wikipedia.org/wiki/Mi%C4%99dzynarodowy_kod_samolotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Fajnie dzięki ale mam jeszcze pytanko bo numer jest taki SP-YPB SP wiem co jest a ten drugi numer co oznacza numer samolotu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 SP-YPB SP - Sierra Papa (POLSKA) YPB - Yankee Papa Bravo (dowolny niepowtarzalny ciąg) To samo co w samochodach WA 568BX WA - Mazowieckie 568BX dowolny niepowtarzalny ciąg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 ok wielkie dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.