pyton Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 witam mam pytanko chciałbym kupić taki regulator regiel wiem ze to jest programowalny regiel. I tu pojawia sie kłopot bo nie wiem jak sie go programuje,konieczne jest programowanie tego regla? i czy moze wybrać jakis inny czy ten mógłby byc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Max Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Nie przejmuj się programowaniem, jeżeli Ci odpowiada to go bierz. Zaprogramować możesz za pomocą własnej aparauty, zmienia się co najwyżej kilka parametrów. jak już będziesz miał to się tu odezwij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 ok dzieki;) a tak z ciekawości co to jest ten "esc"? i konieczne jest programowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 ESC - electric speed controler ,czyli elektroniczny regulator prędkości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Max Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 To czy będziesz musiał programować będzie zależało od reszty wyposażenia, oraz konfiguracji w jakiej ma zostać regulator użyty - np: ustawienie hamulca do śmigła składanego itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 witam właśnie przyszedł mi w/w regiel.Niedługo go zamontuje i tu sie pojawia pytanie jak za pomoca własne apki go zaprogramowac?? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.