Skocz do zawartości

regulator?

pyton

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanko chciałbym kupić taki regulator regiel wiem ze to jest programowalny regiel. I tu pojawia sie kłopot bo nie wiem jak sie go programuje,konieczne jest programowanie tego regla? i czy moze wybrać jakis inny czy ten mógłby byc?

Opublikowano

Nie przejmuj się programowaniem, jeżeli Ci odpowiada to go bierz. Zaprogramować możesz za pomocą własnej aparauty, zmienia się co najwyżej kilka parametrów. jak już będziesz miał to się tu odezwij.

Opublikowano

ok dzieki;) a tak z ciekawości co to jest ten "esc"? i konieczne jest programowanie?

Opublikowano

To czy będziesz musiał programować będzie zależało od reszty wyposażenia, oraz konfiguracji w jakiej ma zostać regulator użyty - np: ustawienie hamulca do śmigła składanego itp.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam właśnie przyszedł mi w/w regiel.Niedługo go zamontuje ;) i tu sie pojawia pytanie jak za pomoca własne apki go zaprogramowac?? :roll:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.