tomekmagda3 Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Grzeczność nakazuje żeby się przywitać mam na imie Tomek -36lat pochodze z okolic Kielc. Modelarstem zajmowałem się w latach szkoły podstawowej głównie modele latające,przez jakiś czas niezajmowałem się tym hobby, aż do teraz a dokładnie jakieś dwa lata temu znowu zaczołem przygode z modelami rc, ale to inna bajka w porównaniu z tym co było kiedys a dostępnością modeli ,elektroniki i całej masy potrzebnych dodatków które oferuje dziśjejszy rynek.W moim hangarze ASW 28 epp , RADIAN epp , i model szybowca laminat +balsa nieznanej mi nazwy oraz producenta o rozpiętości 3600 mm , aparatura DX Spektum 5e.Zdobyta wiedza na forum dużo mi pomogła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Reda Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Zdobyta wiedza na forum dużo mi pomogła.To tak jak mi Witamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.