Johny88 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Witam wszystkich serdecznie. Mam pytanie, poniewaz ostatnio przeprowadzilem sie do gdanska i nie bardzo wiem gdzie tu w okolicy mozna polatac moim trenerkiem ? Bardzo prosze o odpowiedz. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz.pl Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Lotnisko Aeroklubowe w Pruszczu Gdanskim - najlepsza miejscówka i w miarę blisko Gdańska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 aaaaha myslałem o tym lotnisku tylko nie bylem pewien czy tam wpuszcza kazdego.... jade dzisiaj zobaczyc . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz.pl Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Ja nigdy nie miałem problemów. Jak latają to idziesz do kierownika lotów i grzecznie prosisz czy możesz. Nigdy mi nikt nie powiedział nie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Dzisiaj moze byc problem z zobaczeniem- pozar mieli, wiec sie nie beda przejmowali jakims modelarzem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidgdynia Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 W Kazimierzu kolo Rumi jest lotnisko dla modelarzy i sporo łąk na których mozna latać. Gdynia Chwarzno-Sokółka gdzie też lataja, a czestym bywalcem jest tam Kefir. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikon Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Witam wszystkich serdecznie. Mam pytanie, poniewaz ostatnio przeprowadzilem sie do gdanska i nie bardzo wiem gdzie tu w okolicy mozna polatac moim trenerkiem ? Bardzo prosze o odpowiedz. Pozdrawiam Generalnie polecam Pruszcz, ale nie wiadomo jak się jego losy potoczą zwłaszcza po dzisiejszym pożarze.... Mam poważne obawy, zwłaszcza pamiętając o zakusach deweloperów. Jeżeli chodzi o trenerki i inny sprzęt który nie potrzebuje pasa, mamy miejsce koło Bąkowa (okolice Gdańsk Południe). Z powodzeniem ulatniamy tam (z ręki) elektryki i spalinowe górnopłaty, lądowanie "w trawie". Jak się uda, w ten weekend chcemy uruchomić spalinowy sezon więc można spróbować się zgadać na wspólne latanie. Odezwij się jakby co na PW. Pozdr., Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.