Marcin.2k11 Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Witam wszystkich, mam na imię Marcin jestem z Bielska, modelarstwem zajmuję się dopiero od 3 lat, obecnie latam 2m motoszybowcem, ale w najbliższym czasie chciałbym spróbować sił na czymś bardziej wymagającym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 zmień zdjęcie zgodne z regulaminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Witam na forum ... Gdzie latasz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.2k11 Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 ok zdjęcie wywalone. Buwi latam tam gdzie Ty, tylko w zeszłym roku miałem przerwę :lol2: W tym roku muszę nadrobić :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.