JakubĆ Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Proszę o pomoc w dobrani aparatury z górnej półki ponieważ dostane sponsoring od rodziców :devil:
instruktor Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 jak z "górnej półki" to tylko ta http://www.modelmotor.pl/futaba-fx-40-2-4-ghz-r6014fs.html
Adam_Max Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Przy takich zasobach to brałbym Futabę T8FG, można ją teraz rozszerzyć do 12 kanałów, a przy okazji zostanie Ci jeszcze trochę kasy na 2 odbiorniki.
Radek Oleksy Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 A ja bez wahania kuipł bym Royalpro 12 M Link, a jak nie Royal to Aurora, oczywiście w tym momencie , bo Jeti najpierw msi się pokazac, żeby coś powiedzieć i doradzić, a z terminami premier nadajników jak jest każdy wie...
JakubĆ Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Wie wie dlatego nie wiem czy nie poczekać i sobie nie kupić. Ale nie wiadomo jak będzie cena :?
JakubĆ Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Nom... Trzeba jakoś przeżyć na Opticu...
Major Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Trzymaj się jednej marki, serw itp. Do futaby wszystko, wszędzie, tak jak do JR. Nie kupuje tanich serw, tylko JR, nawet te standardowe. Szkoda ze JR nie ma wtyczek futaby, bo czasem na "cyku" nie chce mi się sprawdzac wtyczek i pcham i pcham a tu zonk.
armand Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Tiaaaa, tak trzymaj się jednej marki bez względu na to czy dana firma wywaliła na rynek kiepski, niedopracowany produkt czy nie, a zdarza się każdej firmie ostatnio. Bo na napisie takim czy innym na pasku do aparatury na pewno nie spadniesz :rotfl:
JakubĆ Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Może i racja ale czy Jeti produkuje serwa??
Marcin.2k11 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 A ja na twoim miejscu zakupiłbym Futabe T10C z wymiennym modułem na 2,4GHz i 35MHz, w ten sposób nie musisz od razu do wszystkich modeli pakować odbiorniki na 2,4. Część modeli zostawiasz na 35 , a część robisz na 2,4 i masz "wolność" :jupi:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.