krykiet Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Witam Zrobilem kilka przykladowych obrazkow z ktorych mozna zrobic naklejke na model. sa one zrobione na szybko wiec niezbyt dokladne mam zamiar zrobic cos takiego aby ludzie wokol wiedzieli co sie swieci i uciekli jak najdalej (poki jestem poczatkujacym\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1988k Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Dobre taka "elka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Piotruś daj spokój tym miłym zwierzątkom ,poganiaj się z ptakami !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krykiet Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 niestety czasami zdaza sie ostrzejsze przywitanie z matka ziemia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 moze: mole killer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kretobójca Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Ja od kilku tygodni na lotnisku mam stado siwych czapli (szykujących się do odlotu chyba do afryki). Ani jednej nie utrąciłem, choć latamy na tym samym niebie we wspólnym kluczu. Za to w ciągu jednego dnia ubiłem trzy krety dwoma modelami. W takim razie już drukuję naklejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.