16thFalcon Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Witam! Mam na imie Krzychu, mieszkam pod Bydgoszczą (Brzoza). Modelarstwem interesuję się pare lat, a sam mam już niedługo 16. Na początku były zwykłe modele sklejane. Teraz doszedł elektryczny helik HBCP3, którym latam od roku. Przymierzam się do zakupu CX 450 Black Angel w związku z czym szukam na tym forum wszelkich potrzebnych mi informacji. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nebeb Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Witam! Mam na imie Krzychu, mieszkam pod Bydgoszczą (Brzoza). Modelarstwem interesuję się pare lat, a sam mam już niedługo 16. Na początku były zwykłe modele sklejane. Teraz doszedł elektryczny helik HBCP3, którym latam od roku. Przymierzam się do zakupu CX 450 Black Angel w związku z czym szukam na tym forum wszelkich potrzebnych mi informacji. Pozdrawiam Witamy w gronie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.