adamoo3 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Witam, szukam doświadczonego modelarza z Warszawy który mialby czas i chęć pomóc obkleić model folią. Mam z tym duze problemy, chętnie sie jakoś odwdzięcze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniek Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Witam, Przepraszam że tak późno ale przeoczyłem ten temat, jeżeli nadal potrzebujesz pomocy w oklejeniu modelu to nie ma problemu z chęcią ci pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamoo3 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Witam, Przepraszam że tak późno ale przeoczyłem ten temat, jeżeli nadal potrzebujesz pomocy w oklejeniu modelu to nie ma problemu z chęcią ci pomogę. Witam, bardzo chetnie jeżeli to nie problem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.