starcik Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Witam wszystkich forumowiczów nazywam się Grzegorz pochodzę z Częstochowy ale obecnie mieszkam na przełęczy karkonoskiej ponieważ pracuje w schronisku górskim 'Odrodzenie'. Chodzą jeszcze do szkoły uczęszczałem do przy szkolnej modelarni ale jak to w życiu bywa po ukończeniu szkoły rozstałem się z modelarnią. Brakowało mi po prostu czasu pracowałem od rana do wieczora. Ale teraz to się zmieniło i chciał bym wrócić do modelarstwa i w reszcie zbudować wymarzonego Spitfire dokładnie takie go jak MALUTKI3A .Zdaje sobie sprawę iż nie będzie to łatwy projekt ale do odważnych i zawziętych świat należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri303 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starcik Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.