GrapHite Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Witam. Kiedyś próbowałem swoich sił w modelarstwie ale nie bardzo miałem kogoś "u boku" kto by mnie pokierował, więc to hobby nie przyjęło się za bardzo. Natomiast aktualne hobby w jakiś sposób też związane jest modelarstwem (wszelkiego typu) - jestem fotografem Dodatkowo w moim otoczeniu znajdzie się kilku modelarzy, których kroki bacznie śledzę. jeśli tylko mam okazję podziwiam wasze zainteresowania (spotkania, wystawy, strony wwww). Ostatnio czaję się na lotnisku (Górny Taras Fordon). Jeśli coś ciekawego (z modelarstwa) mi się nasunie pod szkło to pojawi się na moim (foto)blogu warlinski.blogspot.com Pozdrawiam :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri303 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.