scasi Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Witam Modelarskie CV mam ubogie, żeby nie powiedzieć że żadne. Jako nastolatek chciałem być modelarzem, ale moje osiągnięcia ograniczyły się do samodzielnych zmagań z modelami plastikowymi i kartonowym Małym Modelarzem. Modelarstwo RC pozostawało w sferze marzeń. Od jakiegos czasu myślałem o rozpoczęciu przygody z RC, a całkiem niedawno trafiłem na temat lotów FPV, co utwierdzilo mnie w decyzji. Co z tego bedzie zobaczymy. Na początku trzeba zebrać sprzęt, zbudować model, nauczyć się latać. Do oglądania ziemi z lotu ptaka kawałek drogi, ale myślę że z Waszą pomocą się uda. Tak więc "do usłyszenia" na forum. Pozdrawiam Sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 cześć, na pewno uzyskasz tu potrzebne informacje, dzięki którym latanie stanie się prostsze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri303 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.