Kross Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Wee no Jacek, jak ja byłem to mocniej wiało, zresztą patrz na film (zmierzona wartość dość imponująca) Szkoda, że minęliśmy się, ale za to każdy miał niebo „dla siebie”W drodze do Unisławia trafiłem na leżące drzewo na jezdni . Przejazd zablokowany, na szczęście znałem objazd.Zresztą na całym pomorzu ludzie liczą straty przez zwalone drzewa (poniszczone samochody, w Sopocie jedna ofiara śmiertelna). To znaczy, że to nie żarty, jednak coś wieje.Ludzie bez prądu, na Bałtyku sztorm. Kurczę, nie wiem czy jesteśmy normalni, ale na pewno jesteśmy jednymi z nielicznych, którzy cieszą się z takiej pogody U nas piękny dzień, jak na listopad +15’C, na zboczu normalnie ciepełko I jak zwykle w takiej sytuacji, w moim wiatromierzu siadła bateria no ale na szczęście siłę wiatru można zmierzyć tak jak na filmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Po wczorajszych Mikołajkach na górce Rusko w doborowym towarzystwie troszkę relaksu na klifie w Unisławiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.