Skocz do zawartości

napęd toto-0

starcik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ponieważ nie rozumiem nic a nic z elektroniki jest to czarna magia dla mnie

z resztą nie tylko to mam nadzieję że kiedyś to pojmę

zgłaszam się z zapytaniem czy mogę użyć tego zestawu do toto-0

zestaw

Opublikowano

Starcik, tyle jest juz tematów o Toto rózniastych, tak cięzko znaleźć i dobrać? :/

Emax 2822, regulator 20-25A nawet wiekszy może być (na zapas) Pakiet 1000-1500mah 3s, serwa 9g, smiglo 8x5,9x5

A za tą cene co podałes owe "combo" mam całego tota wyposażonego...

Opublikowano

najlepiej kup silnik tower pro 2408-21 1100 kv + śmigło 8x4 i regulator turnigy 25a ,na pewno wyjdzie dużo taniej od tego zestawu z modelemax.pl ,który i tak się do toto nie nadaje ,bo silnik ma aż 470 wat!!! ,a do do toto-0 potrzeba 100 watowego silnika

Opublikowano

Powiem Ci tak:

Ja mam:

-Silnik EMAX CF2812+prop saver

-śmigło 7x6

-regulator 30A (aż za duży :D, ale nic nie przeszkadza)

-serwa E-sky 8g

-pakiet 1800mAh

Zestaw moim zdaniem idealny do ToTo 0

Myślę, że przydadzą Ci się moje spostrzeżenia. :wink:

Opublikowano

Ja też mam silnik EMAX CF2812 i jestem z niego zadowolony. :D Wczoraj jednak odwrotnie podłączyłem lipola i regulator się spalił. :(

Opublikowano

Tak to jest jak się stosuje np. goldy na zasilaniu. Nie lepiej zastosować jakieś łącze np XT-60?

Dzięki za poradę :D Sklep z elektroniką mam blisko to lecę kupić bo jeszcze drugi regulator spalę :wink:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.