Karol27 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Nazywam się Karol mam 13 lat i jestem fanem lotnictwa jak i modelarstwa lotniczego. Ze względu na mój wiek na razie mogę się tylko spełniać w modelarstwie. Wraz z moim przyjacielem chodzę do Modelarni Lotniczej S.M.B Jary w Warszawie i tam się rozwijam. Mam nadzieję, że już niedługo będę w stanie pomagać innym i doradzać w wielu tematach. Narazie posiadam tylko Tukana, Mustanga (aircombat), depronowca i za dwa dni będę miał Easy Glidera Pro. (Urodziłem się 27.05.1998) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri303 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 profil uzupełnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubak Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Witam jestem Kuba mam 13lat moim zainteresowaniem jest modelarstwo lotnicze dopiero zaczynam zabawę z modelarstwem, posiadam model RWD5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol27 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 a co dokładniej muszę uzupełnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi