Sumo71 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Witam jestem nowy na forum i ogolnie w gronie modelarz. Na poczatek kupilem używana aparature mx-16s ale mam maly problem mam instrukcje w języku niemieckim czy ktos dysponuje takowa ale w jezyku ojczystym ??? Z gory dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Przyłącze się do tematy. Moze posiada teraz ktoś instrukcje do Mx 16s byłbym bardzo wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Proszę dopisać się tutaj: http://pfmrc.pl/viewtopic.php?t=496&highlight=instrukcja Ten temat zostanie niebawem skasowany :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.