Gość Anonymous Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Witam serdecznie zarówno znajomych jak i tych którzy widzą mnie po raz pierwszy (a jak wyglądam widać na załączonym obrazku) Dobrym zwyczajem jest rzucić na początek słówko od siebie, co niniejszym czynie. Otóż mam dwie wady: 1. Chroniczny brak czasu 2. Ciągle opowiadam o tym, co bym robił gdybym w końcu miał trochę tego czasu. Zatem jak już się domyślacie staniecie się niechybnie ofiarami moich rozważań odnośnie punktu 2, rzecz jasna na gruncie modelarskim. A z racji tego, że właśnie dostałem swoją wymarzoną pracę (lecz niestety słabo płatną) i codziennie muszę udowadniać szefowi ze zatrudnienie mnie było najlepszą rzeczą jaką w życiu uczynił), czasu jest coraz mniej wiec i teoretyzować jest o czym. Zawodowo jestem elektronikiem\robotykiem, kiedyś zawodowo muzykowałem. W wolnych chwilach jem i śpię. Mam pier.... znaczy się fioła na punkcie trzech samolotów: B-2 Spirita, A-10 Thunderbolta, RQ-1 Predatora. Zrobiłbym..... gdybym miał więcej czasu.... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogusław Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Mam pier.... znaczy się fioła na punkcie trzech samolotów: B-2 Spirita, A-10 Thunderbolta, RQ-1 Predatora. Zrobiłbym..... gdybym miał więcej czasu.... Witamy. Niezłe wdzianko :wink: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Cześć Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 avatar jak wojownika dżihadu :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Cześć W życiu nie zgadnę gdzie pracujesz i po co Ci ten strój Czyżbyś ręcznie lutował tranzystory w Pentium, czy co tam teraz jest na taśmach produkcyjnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Hejka ! P.S. Jak tam ośki od CD-ków i panewki ? Zagospodarowałeś ten złom ? Udało się z niego coś wyskrobać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Witaj, Predator cóż trochę duży ale coś mniejszego czemu nie :wink: Odezwij się my cały czas walczymy z UAV takim czy innym :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Dziękuję za ciepłe przywitanie :mrgreen: W życiu nie zgadnę gdzie pracujesz i po co Ci ten strój Czyżbyś ręcznie lutował tranzystory w Pentium, czy co tam teraz jest na taśmach produkcyjnych Wygrał Pan bezprzewodową żarówkę stereofoniczną firmy Osikam Nagrodę wyślemy SMSem A tak serio to Hubercie strzeliłeś w 10. Pracuję w czymś co nazywają obecnie "Polską doliną krzemową". Na razie jeszcze nie projektuje struktur, bo jestem za krótki, ale w przyszłości - kto wie?? Póki co zajmuje się pomiarami. A zdjęcie pochodzi z tzw. cleanroomu, gdzie obowiązuje (któraś tam) klasa czystości, stąd ten dziwny strój. Jak tam ośki od CD-ków i panewki ? Zagospodarowałeś ten złom ? Udało się z niego coś wyskrobać ? Zagospodarowałem, a jakże Szef zadowolony 8) Jeszcze raz wielkie dzięki :wink: Odezwij się my cały czas walczymy z UAV takim czy innym :wink: Witaj Armandzie, kopę lat Koledzy podzielę się z wami informacją że to właśnie Armand pomógł mi zrealizować marzenia o lataniu RC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Cześć!! dawno dawno temu dzięki Twojej pomocy zarówno teoretycznej jak i w postaci podzespołów zmodyfikowałem swoją Sanwe vg 400, za co jeszcze raz korzystając z okazji wielkie dzięki, latam na niej do dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Czołem Smerfie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekr Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Cześć witam Warszawskiego Włocławiaka, najwyższy czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.