Gość Anonymous Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Witam serdecznie zarówno znajomych jak i tych którzy widzą mnie po raz pierwszy (a jak wyglądam widać na załączonym obrazku) Dobrym zwyczajem jest rzucić na początek słówko od siebie, co niniejszym czynie. Otóż mam dwie wady: 1. Chroniczny brak czasu 2. Ciągle opowiadam o tym, co bym robił gdybym w końcu miał trochę tego czasu. Zatem jak już się domyślacie staniecie się niechybnie ofiarami moich rozważań odnośnie punktu 2, rzecz jasna na gruncie modelarskim. A z racji tego, że właśnie dostałem swoją wymarzoną pracę (lecz niestety słabo płatną) i codziennie muszę udowadniać szefowi ze zatrudnienie mnie było najlepszą rzeczą jaką w życiu uczynił), czasu jest coraz mniej wiec i teoretyzować jest o czym. Zawodowo jestem elektronikiem\robotykiem, kiedyś zawodowo muzykowałem. W wolnych chwilach jem i śpię. Mam pier.... znaczy się fioła na punkcie trzech samolotów: B-2 Spirita, A-10 Thunderbolta, RQ-1 Predatora. Zrobiłbym..... gdybym miał więcej czasu.... :wink:
bogusław Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Mam pier.... znaczy się fioła na punkcie trzech samolotów: B-2 Spirita, A-10 Thunderbolta, RQ-1 Predatora. Zrobiłbym..... gdybym miał więcej czasu.... Witamy. Niezłe wdzianko :wink: :wink:
hubert_tata Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Cześć W życiu nie zgadnę gdzie pracujesz i po co Ci ten strój Czyżbyś ręcznie lutował tranzystory w Pentium, czy co tam teraz jest na taśmach produkcyjnych
-==PEGAZ==- Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Hejka ! P.S. Jak tam ośki od CD-ków i panewki ? Zagospodarowałeś ten złom ? Udało się z niego coś wyskrobać ?
armand Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Witaj, Predator cóż trochę duży ale coś mniejszego czemu nie :wink: Odezwij się my cały czas walczymy z UAV takim czy innym :wink:
Gość Anonymous Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Dziękuję za ciepłe przywitanie :mrgreen: W życiu nie zgadnę gdzie pracujesz i po co Ci ten strój Czyżbyś ręcznie lutował tranzystory w Pentium, czy co tam teraz jest na taśmach produkcyjnych Wygrał Pan bezprzewodową żarówkę stereofoniczną firmy Osikam Nagrodę wyślemy SMSem A tak serio to Hubercie strzeliłeś w 10. Pracuję w czymś co nazywają obecnie "Polską doliną krzemową". Na razie jeszcze nie projektuje struktur, bo jestem za krótki, ale w przyszłości - kto wie?? Póki co zajmuje się pomiarami. A zdjęcie pochodzi z tzw. cleanroomu, gdzie obowiązuje (któraś tam) klasa czystości, stąd ten dziwny strój. Jak tam ośki od CD-ków i panewki ? Zagospodarowałeś ten złom ? Udało się z niego coś wyskrobać ? Zagospodarowałem, a jakże Szef zadowolony 8) Jeszcze raz wielkie dzięki :wink: Odezwij się my cały czas walczymy z UAV takim czy innym :wink: Witaj Armandzie, kopę lat Koledzy podzielę się z wami informacją że to właśnie Armand pomógł mi zrealizować marzenia o lataniu RC
rabbitlkr Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Cześć!! dawno dawno temu dzięki Twojej pomocy zarówno teoretycznej jak i w postaci podzespołów zmodyfikowałem swoją Sanwe vg 400, za co jeszcze raz korzystając z okazji wielkie dzięki, latam na niej do dziś
tomekr Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Cześć witam Warszawskiego Włocławiaka, najwyższy czas
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.