Krzycho Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Witam Więc wszystkie kanały mam przypisane i chodzi prawidłowo ale jest problem Mam drążek gazu na dole i suwak jest na 50% ale jak mocniej docisnę manetkę gdzie już nie ma możliwości praktycznie go ściągnąć do dołu to momentalnie suwak z 50% z pada na 0% i brak jest tej płynności poniżej połowy i wtedy dopiero mam silnik wyłączony w samolocie lub max -11 stopni na heli dlaczego może być tak czujny tylko ten drążek? W kalibracji tak samo się zachowuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablolotnik Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Czy czasami podczas kalibracji nie dajesz drążka gazu na sam dół :roll: ?.Powinien być ustawiony na środku, tak samo jak np drązek steru wysokosci.Trymery też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzycho Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Czy czasami podczas kalibracji nie dajesz drążka gazu na sam dół :roll: ?.Powinien być ustawiony na środku, tak samo jak np drązek steru wysokosci.Trymery też. Nic się nie zmieniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Przez jaki port czy wejście w komputerze masz podpięte radio ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzycho Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Przez USB za kabel dałem ponad 80 zł Mikroprocesorowy kabel-interfejs USB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Pisz do mnie na GG, ale teraz bo później nie dam rady Ci pomóc (brak czasu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi