Gość Anonymous Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Znęcony tematyką nie mogłem nie wstąpić do Forum. Nazywam się Mirosław Jacek Rodziewicz, mam 53 lata, już - zawód nauczyciel. Autor depronowego SE5a /Forum Alex'a/- modelarz od dziecka-miłośnik lotnictwa, niespełniony szybownik i spadochroniarz, liczę na życzliwość i zrozumienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 a czego uczysz? :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Witamy na forum Właśnie obejrzałem zdjęcia tego "zielonego paskudztwa" , jak niektórzy mówią na depron, i jestem pod dużym wrażeniem... :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 a czego uczysz? :?: nie licz że będę Ci rozwiązywał zadania-hahaahahahahahah - zawodowe i ekonomiczne w technikum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.