LQ Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Witam posiadam regulator do bezszczotek jak na zdjęciu. http://www.rc4max.com/components/com_virtuemart/show_image_in_imgtag.php?filename=resized%2FRegulator_tr__jf_4db6d3b3bd9ae_170x170.jpg&newxsize=170&newysize=170&fileout= Dane techniczne: Napięcie wejściowe: 6V - 24V Prąd ciągły: 50A Prąd chwilowy: 70A BEC: 3A/5V Wymiary: 65.0mm x 36.5mm x 11.0mm Soft start Waga: 55g Automatyczne odcięcie zasilania przy utracie sygnału Programowalny hamulec Niska rezystancja Potrzebuje go zaprogramować a nie mam instrukcji i nie znam producenta - regulator działa bez problemu ale odcina przy 10,1 V na Li-polu 3S 2200mAh czyli jakieś 3,36 na cele a to za mało i chciałbym podnieść wartość odcięcia. Po wyładowaniu pakietu do 10,1 V do pakietu 2200mAh ładowarka wbija 2577mAh - wiec sporo za dużo. Może ktoś z was ma podobny i wie jak go zaprogramować. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Nie podałeś typu ani producenta regla :?: :idea: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LQ Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Nie podałeś typu ani producenta regla :?: :idea: Nie rozumiem stwierdzenia typu?? Gdybym znał producenta nie pytał bym na forum o instrukcje programowania. Potrzebuje go zidentyfikować Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Mogłeś chociaż wstawić oryginalne fotki regielka byłoby łatwiej,ale ty wolisz się czepiać czterech literek.... :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Ja mam taki regiel. Twój wygląda na podobny, może i instrukcja programowania podpasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Max Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Strona producenta (chyba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi