Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Oprócz wypadu za granice mam w planie te wakacje spędzić "tułając się" pod imprezach modelarskich :)

Oczywiście wybieram się na Żar 2011 i V Ogólnopolski Zlot Pilotów Zlot FPV do Wojsławic. Wiecie może jakie jeszcze ciekawe imprezy warto zaliczyć w tym roku?

edit:

Więcej informacji o V zlocie FPV: http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?t=2973

Opublikowano

12-14 sierpnia European Extreme Flight Championships (EXFC) w Czechach - Znojmo.

Jak masz trochę funduszy to polecam tam pojechać, impreza jest co 2 lata, aż tak daleko nie jest a na prawdę warto.

Opublikowano

zlot gigantów 5-6 czerwca Bednary koło Poznania

akurat jadę od 3 do 5 czerwca na zlot fpv a gonić ze zlotu na zlot nie będę miał siły :|
Opublikowano

zlot gigantów 5-6 czerwca Bednary koło Poznania

IV Ogólnopolski Zlot Gigantów 2011 odbędzie się na lotnisku Bednary w dniach 4-5 czerwca 2011 roku.

Opublikowano

6-7 sierpnia Wilcze Laski - jak niektórzy mylnie sądzą to nie tylko zlot "Wicherków" ale masa innych atrakcji jak zawody w precyzyjnych ladowaniach, gala nocna modeli podswietlanych (cos pięknego!), oczywiscie ognisko itp. Zapraszam serdecznie!

Opublikowano

Witam ja mam takie nietypowe pytanie bo nie za bardzo wiem gdzie mogę o to zapytać

Mianowicie co roku w Czechach odbywa się impreza samolotów militarnych a konkretnie odrzutowców i tego typu pokazy.Może ktoś coś wie na ten temat.

Opublikowano

Tak dokładnie o to mi chodziło wielkie dzięki :D

Bywał ktoś w poprzednich latach,może się wypowiedzieć jak było,czy warto?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.