leszek_c Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 odpalaniu silnika. Aż mnie w prostacie zakłuło, film dla ludzi o mocnych nerwach no i przykład by nie pchać ręki w śmigło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 ajjjjjjj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Zastanawia mnie dlaczego w telewizji pokazują tyle głupot o modelach? Tutaj samolot odpala się szarpanką. Chwilę temu oglądałem na discovery film w którym pokazywali lądowanie samolotu i modelu wygenerowane przez program i zastanawiali się czy to prawdziwe filmy kiedy gołym okiem było widać ze samoloty zachowują się i wyglądają nienaturalnie :crazy: Do takich szczegółów jak modelarnii z samymi nowiutkimi modelami i brakiem materiałów nie powinienem się czepiać ale dla modelarza to irytujące ps. Modelarz z filmu jakiś "mientki" był. Cyjak, taśma i latałby do wieczora :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi