emzet Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 W HK pojawił się taki oto model: http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewitem.asp?idproduct=17333 Co o nim myślicie? Planuję kupić coś do nauki akrobacji. Warto? http-~~-//www.youtube.com/watch?v=y1520vMIe_I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Do nauki akrobacji coś z grubym profilem i dużą powierzchnią. MX to rasowy szybki model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 żeby nie zakładać nowego tematu, to podpytam tutaj, czy miał ktoś do czynienia z tym modelem, czy da się nim pokręcic 3D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBS Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 mam dokladnie ten model ale jeszcze zapakowany, nie latany, pewnie go sprzedam i kupie cos wolniejszego do nauki, ale musze przyznac ze prezentuje sie rewelacyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Najpierw nim polataj i sprawdź czy jest taki szybki jak Radek pisze. To jest pianka, nie powinno być tak strasznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0n4ld1 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 mam dokladnie ten model ale jeszcze zapakowany, nie latany, pewnie go sprzedam i kupie cos wolniejszego do nauki, ale musze przyznac ze prezentuje sie rewelacyjnie. no to napisz ile chcesz za ten model? sam chętnie takim polatam na parkingu, bo to fajny model Filmik z lotów tym modelem znajdziesz w sieci, spokojnie pokręcisz sobie nim akrobacje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Do nauki akrobacji fajny też jest Addiction lub Addiction X. Typowy fun fly, ale właściwości lotne tego modelu są super, Potrafi latać szybko i wolno. Ja osobiście mam Addictiona X i model super. A tak lata. http://www.youtube.com/watch?v=qcqW9ma4MQ4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0n4ld1 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Emzet, zobacz link i zdecyduj czy warto. Moim zdaniem za taką cenę naprawdę warto (Holenderski Dom HobbyKinga) tak jeszcze w temacie sprzedaży przez Marcina, moja oferta kupna tego modelu jest aktualna. Marcin, jeżeli myślisz o jego sprzedaży daj znać na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqo Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Piotr , spójrz na datę postu , a Marcin zdaje się że nie logował od dwóch lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0n4ld1 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 o w mordę, faktycznie... dzięki Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.