Cimek Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Jakieś 3 lata temu kręciłem Głuuuupi i młody byłem http://www.spryciarze.pl/zobacz/jak-zrobic-splawik-z-balsy Jak teraz to oglądam, to mam niezły polew ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halabala83 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Nie wiem z czego twój polew wynika wielu tak robi . Ale dla niektórych wedkarzy wypad na ryby z własnorecznie zrobionym sprzetem to swiętosc sama w sobie . Powiedz głosno że lejesz z modelarzy którzy własnorecznie budują modele a nie kupują gotowce . Zapiszesz się pewnie w historii forum bo pewnie do niej trafisz :ble: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Polew wynika Piotrze z tego, że gdy oglądam filmik i słyszę "Auaa..." to sam uśmiech zbiera się na twarzy :)Sam byłem wędkarzem kiedyś i robiłem własnie jak widać na filmiku spławiki, gdy znajomi widzieli, to pytali tylko gdzie taki spławik można nabyć Wcale nie leje z modelarzy którzy własnoręcznie budują modele z balsy ,bądź innych popularnych materiałów, mam mega szacunek do nich ,że z niczego, potrafią zrobić piękny model, czy to śmigłowca, czy latawca, bądź statku... A historia... Kołem się toczy... ha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halabala83 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 bratanek pierdyknął ok 50 takich spławików na mini szlifierce . i zarobił na nich prawie 2,5 stówki . PS fajnie że zacąłes miec szacunek hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Oj Piotrze, nie zacząłem, tylko cały czas mam Poznałem dużo osób ze śląska i nie tylko którzy budują modele od zera i chwałą im za to ,że jeszcze są tacy ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Reda Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Ale fajny ten spławik ci wyszedł :wink: Nie ma się z czego śmiać.Sam wędkuje i robię własnoręcznie spławiki i woblerki.Gdy złapie się rybę na coś własnoręcznie zrobionego to uciechy jest jeszcze więcej :rotfl: A najgorsze jest sprzątanie bo pył z balsy wchodzi w dywan :? A potem jest - o boże co ty narobiłeś P.S. - Wędkujesz jeszcze? 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Pisałem że byłem... Juz nie jestem, wpatrywanie parę godzin w wodę, jest dość męczące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Reda Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Nie będę się kłócił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi