mozzo Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Cześć! Mam na imię Marcin mieszkam w Niedrzwicy Dużej pod Lublinem, a moim macierzystym klubem jest Aeroklub Lubelski w Radawcu. O początku mojej modelarskiej kariery zajmuję się szybowcami RC. Od trzech sezonów startuję w klasie F3J. Lubię też loty na zboczu (wiosną i jesienią bo w lecie to lubie się prażyć na lotnisku oraz centrować noszenia a czasami i duszenia ) Na początek mojej obecności na forum zapraszam do działu Giełda bo mam coś do sprzedania... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mozzo Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Witam odświeżam temat bo chyba jeszcze nie zostałem przyjęty. Czy coś nie tak napisałem? A może coś uzupełnić w profilu? Czy mam w ogóle jakieś szanse ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotru26 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Spoko, weekend jest, moderatorzy pewnie poszli polatać. Ja też czekam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek@ Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Witam serdecznie kolegów modelarzy jestem dość młody ale na modelarstwo nigdy nie jest za wcześnie mieszkam nie daleko Węgrowa niestety nie mam blisko klubów modelarskich więc nie jestem bardzo rozwinięty w tym kierunku lecz mam nadzieje że koledzy z forum pomogą umocnić moją wiedzę o modelarstwie.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi