SebJaw Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Witam wszystkich na tym forum. Jestem z Łodzi. Niedawno na spacerze spotkałem kolesia, który "latał" swoim skrzydłem "kiler". i tak to się zaczęło. Zapragnąłem mieć takie własne skrzydło i właśnie od 2 tygodni je składam... Niestety po czterech próbach oblatania swojej małej delty (bez skutku) zaliczyłem takiego kreta, że wszystko się połamało. Tak więc przyszedł czas na zarejestrowanie się na forum (może ktoś mi udzieli kilku dobrych porad) Pozdrawiam SebJaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudolfik Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Witamy na forum:) Proponuję zacząć od symulatora Sprawdzałem na swojej osobie, nauczysz się odruchów, a później lot sam wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linux Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Witaj Na pierwszy model delta trochę za trudna, za szybka i niestandardowa, zbuduj jakiegoś prostego trenerka i szybko ogarniesz co i jak. Ale jako pierwszy symulator. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebJaw Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Witamy na forum:) Proponuję zacząć od symulatora Sprawdzałem na swojej osobie, nauczysz się odruchów, a później lot sam wyjdzie. Hej, Chciałem opisać swój problem ale nie mam uprawnienia do pisania w odpowiednim dziale (delty, itd...) Jak zdobyć uprawnienia ? (moderator tego działu już podobno nie jes moderatorem tego działu...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi